About us

BOTB is een full-service event communicatiebureau en is specialist in het bedenken en uitvoeren van bijzondere events en campagnes die merken bouwen, relaties versterken en rendement opleveren.

Wij kunnen complete trajecten uitvoeren en begeleiden maar ook ondersteuning bieden op een enkel onderdeel van uw evenement of campagne.

Bij BOTB geloven we dat een bijzonder evenement de beleving van uw merk kan versterken. Wij hebben alle kennis in huis om een theatrale ervaring neer te zetten waar men nog lang aan terug denkt.

Onze expertise in ontwerpen, plannen en het aanleveren van high-impact producties begint met een goed gesprek, goed luisteren en het inleven in mensen en de wensen en waarden van uw merk en uw bedrijf.

Met ruim 21 jaar ervaring in de event business hebben wij een uitgebreid en divers netwerk opgebouwd met expertise op vele vlakken.

We werken met een ervaren team van specialisten op hun eigen vakgebied. Wij zorgen voor "de juiste persoon op de juiste plek”.

Wij zijn een toegewijde en creatieve partner en houden van dynamiek en flexibiliteit. Onze manier van werken, het durven delen, het ondernemen met hart en ziel en plezier hebben in alles wat we doen, is onze basis. 

 

THE INSPIRATORS

 
Theo Lens
 
OUR CONNECTION
  
LOVE FOR MUSIC
PASSION FOR PEOPLE
CREATE NEW CONNECTIONS BETWEEN PEOPLE
TO BE OUTSPOKEN
SERVING
YEARS OF EXPERIENCE IN MUSIC AND EVENTS
HAVE FUN IN WORK
INSPIRE ONE ANOTHER
BRING OUT THE BEST IN ONE ANOTHER
MAINTAIN GOOD RELATIONS
TO BE TRANSPARANT
 
 
Dennis Tielkes
 
 
 Debora Rensen
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/team2.jpg
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/team2.jpg
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/team2.jpg