LENS TV

Audiovisuals

BOTB vertaalt uw boodschap naar uw doelgroep door middel van audiovisuele communicatie en is specialist in de productie van innovatieve en doelgerichte audiovisuele content.

Of het nu gaat om de promotie van uw product of evenement, de presentatie van uw bedrijf, het uitreiken van een award of prijs, communicatie in uw beursstand op een videowall of online communicatie, wij zorgen ervoor dat uw boodschap optimaal overkomt bij uw doelgroep door middel van hoogwaardige audiovisuele communicatie.

Met jarenlange ervaring als toeleverancier van audiovisuele content in de evenementenbranche, heeft BOTB dé knowhow in het optimaal bereiken van specifieke doelgroepen. De expertise van BOTB blijkt uit tevredenheid van opdrachtgevers waaronder: Schiphol Group, 24 uur van de Reclame, KPN, TNO, Maritime Awards Gala, Mybusinessmedia, Honda, East Side Productions, Ronald McDonald Kinderfonds en vele anderen.

Een greep uit onze audiovisuele diensten: promotiefilms, bedrijfsfilms, instructiefilms, award shows, commercials videoregistratie van uw evenement, narrowcasting, animatiefilms, motion graphics, videoclips.

Alle vormen van audiovisuele producties verzorgt BOTB in de inhouse studio. 

<< Naar overzicht Services
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/audiovisuals-concert1b.jpg
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/audiovisuals-girl.jpg
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/audiovisuals-effie1.jpg