LENS TV

Events

Wij zijn een full service event-communicatie bureau en willen graag een dienstbare partner zijn voor het totale traject maar kunnen ook ondersteuning bieden op een onderdeel van uw event of campagne. 
Bij BOTB geloven we dat een bijzonder evenement de beleving van uw merk kan versterken. Met ruim 21 jaar ervaring in het organiseren van evenementen hebben wij alle kennis in huis om een theatrale beleving neer te zetten waar men nog lang aan terug denkt.
 
Onze expertise in ontwerpen, plannen en het aanleveren van high-impact producties begint met een goed gesprek, goed luisteren en het inleven in mensen en de wensen en waarden van uw merk en uw bedrijf. Bovendien hebben wij programma's ontwikkeld om relaties te versterken en personeel te motiveren.
BOTB is een toegewijde en creatieve partner in alles wat zij doet. We zijn een dynamisch bedrijf dat een grote mate van flexibiliteit hanteert, proactief meedenkt en ontwikkelt samen met de klant.
Wij presenteren de mogelijke concepten, inclusief budgetindicaties en geven altijd een eerlijk advies over de haalbaarheid. 
 
 

Catering

In samenwerking met top cateraars verzorgen wij ook de complete catering voor uw evenement.
LEES HIER MEER OVER CATERING >>

 

Uitnodigingstraject 

Uw gasten uitnodigen, bewegen tot deelname en hun individuele wensen registreren. Met het "perfect invitation traject" van BOTB is dat eenvoudig, efficiënt, kosteneffectief en het leidt tot een hoge respons. Ons beproefde cross-mediale uitnodigingstraject, inclusief design en eventueel drukwerk, de online en persoonlijke registratie-service en eventuele telemarketing, ontzorgt u totaal.
 
 
 
 
<< Naar overzicht Services
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/services-slider-events1.jpg
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/services-slider-events2.jpg
  • https://www.botb.eu/uploads/slider/services-slider-events3.jpg